Stem over nieuw onderhandelingsresultaat cao KLM Grond

Nieuwsbrief – 20 oktober 2023

Nadat we opnieuw met KLM om tafel zijn gegaan voor een verhoging van de eenmalige uitkering, zijn we dinsdag met geïnteresseerde leden nog één keer door de inhoud van het onderhandelingsresultaat doorgelopen. We kregen veel goede kritische en verdiepende vragen en we hebben een goed beeld kunnen geven van het totaalpakket. Alle informatie over het onderhandelingsresultaat vind je Hier. In de bijlage vind je de tekst van het onderhandelingsresultaat.

Nu is het woord opnieuw aan jullie. Vanaf vandaag mag er een week lang gestemd worden door alle KLM-grondmedewerkers. Alleen de stemmen van FNV-leden worden geteld. Word je nu nog lid, dan telt je stem mee. Lid worden kan hier.

Als je al gestemd hebt, en je stem verandert niet, dan hoef je niets te doen. Verandert je stem naar aanleiding van dit nieuwe onderhandelingsresultaat, dan mag je een tweede keer stemmen. Stuur in dat geval een mail aan luchtvaart@fnv.nl dat je je tweede stem wilt laten tellen.

Uitslag

De stemming sluit donderdagavond 26 oktober. Op vrijdag 27 oktober tellen onze kaderleden de stemmen en maken we de uitslag bekend. Bij een meerderheid die ‘voor’ stemt hebben we straks een akkoord met KLM, bij een meerderheid ‘tegen’ gaan we terug naar de onderhandelingstafel en zullen we opnieuw in de actiestand moeten komen.

Een cao van ons allemaal

Het is van belang dat zoveel mogelijk collega’s stemmen en goed nadenken over dit resultaat. Uiteindelijk is deze cao van ons allemaal. Ga het gesprek met elkaar aan en vraag je collega’s om hun stem te laten horen.

Breng je stem hieronder uit. Het duurt hoogstens een minuut.

Stem over het onderhandelingsresultaat

Bij vragen kunnen jullie mailen naar luchtvaart@fnv.nl.

Met vriendelijke groet,

David van de Geer
Bestuurder FNV Luchtvaart

Aanbevolen artikelen