STEM OVER HET ONDERHANDELINGSRESULTAAT NIEUWE CAO KLM GROND

Nieuwsbrief – 22 september 2023

Gisteren zijn we met geïnteresseerde leden tijdens twee nuttige bijeenkomsten nog één keer door de inhoud van het onderhandelingsresultaat doorgelopen. We kregen veel goede kritische en verdiepende vragen en we hebben een goed beeld kunnen geven van het totaalpakket. Alle informatie over het onderhandelingsresultaat vind je hier op deze pagina en in de bijlage vind je de tekst van het onderhandelingsresultaat.

Nu is het woord aan jullie. Vanaf vandaag mag er gestemd worden door alle KLM grondmedewerkers. Alleen de stemmen van FNV-leden worden geteld. Word je nu nog lid, dan telt je stem mee. Lid worden kan hier.

De stemming sluit zondag 8 oktober. Op maandag 9 oktober tellen onze kaderleden de stemmen en maken we de uitslag bekend. Bij een meerderheid die ‘voor’ stemt hebben we straks een akkoord met KLM, bij een meerderheid ‘tegen’ gaan we terug naar de onderhandelingstafel en zullen we opnieuw in de actiestand moeten komen. 

Het is van belang dat zoveel mogelijk collega’s stemmen en goed nadenken over dit resultaat. Uiteindelijk is deze cao van ons allemaal. Ga het gesprek met elkaar aan en vraag je collega’s om hun stem te laten horen.

Breng je stem hieronder uit. Het duurt hoogstens een minuut.

Stem over het onderhandelingsresultaat

Bij vragen kunnen jullie mailen naar luchtvaart@fnv.nl.

Met vriendelijke groet,

David van de Geer
Bestuurder FNV Luchtvaart

Aanbevolen artikelen