ACTIES OP KOMST BIJ KLM: TOON NU JE ACTIEBEREIDHEID

Nieuwsbrief – 25 augustus 2023

FNV Luchtvaart zal acties gaan voeren bij KLM Grond. Vandaag kwamen leden vanuit alle hoeken van het bedrijf bij elkaar en zij gaven een duidelijk signaal af aan de KLM-directie. Tijdens drie drukbezochte vergaderingen stemde 100% van de aanwezige leden vóór acties. Dat is een overduidelijke uitslag.

Bekijk hier het filmpje over de 3/4-vergadering

Het chagrijn en de teleurstelling onder het KLM Grondpersoneel zijn groot en wat KLM op tafel legt is simpelweg onvoldoende. Jullie hebben veel geduld gehad, maar na maandenlange intensieve onderhandelingen is er geen akkoord in zicht. Het geduld is nu op, dat is duidelijk.

Doe jij ook mee? Toon je actiebereidheid

Nu begint het harde werk. We moeten laten zien dat we met zoveel mogelijk collega’s samen sterk staan en in staat zijn succesvolle acties te organiseren.  Honderden collega’s lieten vandaag weten mee te doen met de acties. Doe jij ook mee? Door je gegevens achter te laten in het formulier, laat je zien dat ook jij klaar bent voor actie!

Ja, ik doe mee en kom in actie!

Lees hier waar het ook alweer over ging

De komende tijd houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bij vragen kun je zoals altijd mailen naar luchtvaart@fnv.nl of contact opnemen met de organizers en kaderleden op jouw afdeling.

Dank voor jullie massale steun.

Met vriendelijke groeten,

Namens de onderhandelingsdelegatie,

David van de Geer

Bestuurder FNV Luchtvaart

Leden vergadering – 24 aug 2023

Aanbevolen artikelen