UITNODIGING LEDENBIJEENKOMSTEN OVER HET IPB-BELEID 

Actiebericht – 16 mei 2024

Binnenkort staat er een gesprek gepland met KLM over het IPB-beleid. Hoewel we altijd open staan voor de mogelijkheid tot constructieve gesprekken, moeten we realistisch zijn: we verwachten niet dat KLM onmiddellijk zal instemmen met al onze eisen. Het is daarom van cruciaal belang dat we doorgaan met onze strijd voor een rechtvaardig IPB-beleid.

Op 29 en 30 mei organiseren we ledenbijeenkomsten om onze volgende stappen te bespreken en, indien nodig, te besluiten over verdere escalerende acties.

 • Op woensdag 29 mei
  om 13.00, 13.45 en 14.15 uur: Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Schiphol
  Boulevard 701, 1118 BN Schiphol Airport.

 • Op donderdag 30
  mei om 14.00 en 15.15 uur: Steigenberger Airport Hotel Amsterdam,
  Stationsplein ZW 951, 1117 CE  Schiphol.

BRON VAN ONVREDE

We bevinden ons in een cruciale fase: het IPB-beleid is al jaren een bron van onvrede voor veel KLM’ers. Alle medewerkers zijn trots op hun werk, maar het lijkt alsof KLM alleen trots is op medewerkers met hoge inkomens. De oneerlijkheid gaat zelfs door na de pensionering.

Wij, de FNV-leden, eisen dat KLM deze regeling verandert zodat het voor iedereen rechtvaardig én gelijkwaardig is.

KOM NAAR EEN VAN DE BIJEENKOMSTEN

Nu is het moment aangebroken om er daadwerkelijk iets aan te doen. Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben jouw steun nodig. We nodigen je daarom uit om deel te nemen aan een van deze bijeenkomsten. We hebben bewust gekozen voor meerdere locaties en tijdstippen om het voor alle KLM’ers mogelijk te maken om aan te sluiten.

Meld je hier aan voor de ledenbijeenkomsten

Het is nu of nooit. Hoe groter we zijn, des te groter de kans op succes. Als je nog geen lid bent, kun je je hier aanmelden. Ook het aanmelden van een collega als lid (met zijn of haar goedkeuring natuurlijk) is mogelijk via deze link.

Op vakantie zijn we allemaal gelijk!

Met strijdbare groet,

Hacer Karadeniz

Vakbondsbestuurder

   Aanbevolen artikelen