UPDATE STRIJD VOOR EEN RECHTVAARDIGE IPB-REGELING

Actiebericht – 03 mei 2024

Vorige week hebben we op Schiphol Plaza gestaan met onze petitie, gesteund door meer dan 5000 handtekeningen en een grote groep strijdbare leden. Hoewel de overhandiging niet kon plaatsvinden op de manier die we hadden gehoopt – KLM wilde de petitie alleen aannemen op een van hun kantoren – heeft dit onze boodschap niet minder krachtig gemaakt. We hebben duidelijk gemaakt dat we een eerlijk IPB-beleid eisen en KLM laten weten dat we uiterlijk 3 mei een uitnodiging verwachten voor een gesprek.

Inmiddels is het 3 mei en heeft KLM laten weten dat we op gesprek kunnen komen. Terwijl we wachten op dit belangrijke gesprek, blijven we niet stilzitten. We hebben een IPB-hotline gelanceerd waar we jouw ervaringen met IPB graag willen horen. Je kunt je ervaring(en) delen via deze link. Daarnaast zijn we bezig met het oprichten van een actiecomité. Een gesprek is positief, maar we moeten ook voorbereid zijn als KLM niet bereid is om mee te bewegen.

Uiteraard zullen we je op de hoogte blijven houden over de ontwikkelingen. Ben je nog geen lid. Sluit je dan nu aan via deze link. Samen zijn we sterker en kunnen we meer bereiken.

Met strijdbare groet,
Hacer Karadeniz

Vakbondsbestuurder

Schiphol plaza – IPB actie

Aanbevolen artikelen